Пры вытворчасці пасты выкарыстоўваюць мікс розных відаў атлантычных рыб. Аснову прадукту складаюць трасковыя рыбы — сайда і траска. Сярод асаблівасцяў — незвычайная структура: тэхнолагі дамагліся мяккай кансістэнцыі, але захавалі тэкстуру рыбнага валакна.

Рыбная навінка выступае крыніцай бялку і вырабляецца без кансервантаў. У пасце захаваныя карысныя тлустыя кіслоты, паўнавартасны рыбны бялок і вітаміны, якімі так багатая марская рыба.

«Атлантык Фіш» прадстаўлены на паліцы трыма разнавіднасцямі, у тым ліку пастай выключна з траскі і сайды для аматараў натуральнага смаку белай рыбы. У двух іншых міксах склад пашырылі: у першую дадалі ласось, у другую — скумбрыю. У спалучэнні з ласосем «белая рыба» раскрывае яго багаты смак, а ў спалучэнні са скумбрыяй — дазваляе збалансаваць яе смакавую насычанасць і дае лёгкую пікантнасць.

Пасту «Атлантык Фіш» можна выкарыстоўваць для сэндвічаў на сняданак або падчас перакусу. Акрамя таго, яе можна дадаваць у другія стравы, такія як паста, піца, бульба, а таксама ў якасці начыння для пірагоў.

Клас
0
Панылы сорам
0
Ха-ха
0
Ого
0
Сумна
0
Абуральна
0